Ubijen migrant u sukobima u Bačkim Vinogradima

Ubijen migrant u sukobima u Bačkim Vinogradima Izvor: tanjug / prinstcreen

Jedan Avganistanac je ubijen, i još dvojica muškaraca su povređena u sukobu migranata u Bačkim Vinogradima, nedaleko od Subotice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u tuči dve grupe migranata, koja se desila u Bačkim Vinogradima, blizu granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana ubijen, dok su dvojica zadobila povrede.

Kako se navodi, incident se dogodio oko 5 časova, a na mestu događaja se nalaze tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i policija.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, u tuči su korišćeni noževi, a jedan od povređenih je uboden nožem u levu nadlakticu i levi kuk, prenosi Tanjug.

Matija Šoš iz Bačkih Vinograda je prvi stigao na mesto zločina, pošto radi u voćnjaku u kojem se dogodilo ubistvo.

Nakon što je primetio, kako kaže, "veliki cirkus i svađu", prišao je bliže i video nekoliko osoba, među kojima i nastradalog.

"Video sam da curi krv. Bio je veliki cirkus, ubistvo, svađa. Šta će biti od ovoga? Sad su ga odneli policajci i hitna pomoć... Otišao sam kući da javim svom bratu da nazove policiju da im javi da se dogodilo ubistvo u voćnjaku", ispričao je Šoš reporteru Tanjuga i dodao da je u čitavoj gužvi i tuči čuo i ženski glas.

Opširnije o sukobu migranata u Bačkim Vinogradima u prilogu Miodraga Sovilja:

Izvor: N1info

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kale

Posle kažu,ludi Mađari,podižu ogradu,videćemo vrlo brzo,ko je bio lud!

24 7

sasa

vecina 'azilanata' su muskarci u punoj snazi, opremljeni mobilnim uredjajima, a sada vidimo da su i naoruzani. nozeve su preneli preko granice ili se naoruzali ovde. srbija je za tri godine postala predvorje pakla. hvala, srpski politicari.

39 13

Ertem

Ljudi kojima je pružena pomoć i koji su koliko-toliko zbrinuti se ne ubijaju po voćnjacima, bez obzira da li su azilanti ili ne...

32 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo