Inženjeru RTB Bor uručen otkaz zbog tvitova

Inženjer Branislav Mihajlović dobio je rešenje o otkazu, nakon što je protiv njega pokrenut postupak zbog javnog iznošenja mišljenja o Rudarsko topioničarskom basenu (RTB) Bor na svomTviter nalogu.

Mihajlović je, uz objavljeno Rešenje o otkazu Ugovora o radu, napisao na svom blogu sledeće:

"Prilažem ga na uvid javnosti bez ikakvog komentara. Jedino što želim da kažem je da se ponosim time što mi je Blagoje Spaskovski dao otkaz. Time je dokazao da nas dvojica, Bogu hvala, nemamo ničeg zajedničkog".

U Rešenju se, između ostalog, navodi da je Mihajlović objavio tvitove u kojima se govori "na iskrivljen i neistinit način o RTB Bor".

Podsetimo, postupak je pokrenuo generalni direktor RTB Bora Blagoje Spaskovski, kojem se Mihajlović i na Tviteru "zahvalio" zbog otkaza:

Rešenje o otkazu koje je Mihajlović objavio na svom blogu:

Branislav Mihajlović, rešenje, otkaz Izvor: Branislav Mihajlović

Branislav Mihajlović, rešenje, otkaz Izvor: Branislav Mihajlović

Branislav Mihajlović, rešenje, otkaz Izvor: Branislav MihajlovićKomentara 61

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Srdjan

Pitam se samo hoce li i direktor dobiti otkaz zbog vredjanja radnice iz Bora???

1 0

zavist

@nela Ima 67 godina ali nema mu ravnog!!!Ono sto je on ucino,ne samo za RTB nego i za grad Bor,niko nikada nije niti ce uspeti u skorijoj buducnosti!!!Inzenjeri poput ovog gospodina mogu samo da mu zavide jer i kad su imali priliku nisu uspeli da urade nista ama bas nista za taj isti RTB...u stvari jesu,unistili su ga!

19 10

T-Rex

Žalosno je što Branislav Mihajlović svoj otkaz pokušava da prikaže kao posledicu ličnog sukoba sa generalnim direktorom RTB-a. U ovome nema ničeg ličnog. On je javno iznosio neistine o preduzeću u kojem je radio. Šta je zbog toga trebao da dobije? Naravno otkaz.

3 35

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo