Saša Janković dobitnik nagrade za komunikatora godine

Saša Janković dobitnik nagrade za komunikatora godine Izvor: Tanjug/Sava Radovanović

Društvo Srbije za odnose sa javnošću dodelilo je večeras 15 tradicionalnih godišnjih priznanja za doprinos razvoju profesije odnosa sa javnošću, a dobitnik nagrade za komunikatora godine je zaštitnik građana Saša Janković.

Na svečanosti su dodeljene i nagrade za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija, koja od ove godine nosi naziv Srđan Đurić u znak sećanja na preminulog novinara i bivšeg šefa Kancelarije Vlade Srbije za medije u vreme premijera Vojislava Koštunice.

Dobitnik te nagrade za ovu godinu je novinar Ivana Parčetić Mitić koja je zahvalila članovima žirija i kolegama koji su je predložili za tu nagradu.

Prema rečima predsednice DSOJ Tamare Bekčić, to društvo 18 godina dodeljuje priznanja profesionalnim uzorima odnosno onima koji pomeraju granice u teoriji i praksi i onima koji streme najvišim standardima i razvoju profesije odnosa sa javnošću.

Za nagrade ove godine, u 13 kategorija, prijavljeno je ukupno 68 projekata, a u finalnom izboru našlo se 30 radova iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.

Nagrade su dodeljene u dve kategorije, jedna za glavna priznanja, a druga za posebna u koja spadaju, nagrada Srđan đurić, nagrada za najbolji akademski rad kao nagrada za komunikatora godine.

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Strale

Druze Sasa mi to se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemoooo.

0 1

Jolanda

Koje dobro ....polako videce se Hocemo istinu I moj sin je mogao biti njegov drug

0 3

Милосав

Да ли је неко упознат, после сусрета са Вучићем, шта се десило са оним "новим" пронађеним документом? Да ли је заштитник грађана наставио контролу? Видим да се министар Гашић смирио, надам се не и Саша.

16 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo