Utvrđena lista od 11 kandidata za direktora RTS-a

Utvrđena lista od 11 kandidata za direktora RTS-a Izvor: Wikipedia

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije utvrdio je konačnu listu 11 kandidata koji formalno-pravno ispunjavaju sve uslove konkursa za izbor na funkciju generalnog direktora RTS-a.

Kako se navodi na sajtu RTS, kandidati su: Aleksandar Avramović, Dragan Bujošević, Emin Golubović, Mladen Dražetin, Dragan Đukić, Vilibald Erić, Dragan Karadžić, Sandra Keser, Mioljub Krsmanović, Aleksandar Milutinović i Aleksandar Crkvenjakov.

Kandidati će, navodi se, biti pozvani na razgovor, o čemu će blagovremeno biti obavešteni.

Na sajtu RTS se navodi da je lista kandidata utvrđena na sednicama Upravnog odbora održanim 23. marta i 1. aprila, a u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima, Statutom i Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije.

Tagovi: RTS

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vick

Za takvu poziciju, neophodno je da se dovede covek"sa strane" , onaj koji nece moci da podlegne pritiscima vlastodrzaca...

1 0

Gavrilo

Ljudi, braćo,otkud? Otkud u Srbiji 11 kvalitetnih kandidata za takav položaj? Pa znate li vi kakve sposobnosti,kakvo znanje,stručnost,moralni dignitet,lični integritet treba da ima ličnost koja pledira da bude ni manje ni više Direktor RTS. Pa nije to neka GG firma pa da može svako da se prijavi da prodaje četke i metle. Zar nismo već videli kako padaju bombe na zgradu RTS kad su na čelu te kuće bili nedovršeni kadrovi iz ekspres politike i neke urednice sumnjivog morala. Uozbiljite se,bilo bi dobro da ima bar 3 ozbiljno kvalitetna kandidata za takvu funkciju,i to tri kandidata svesna odgovornosti pred Bogom i ljudima.Tri kandidata dostojna Srbije,koji strepe pred činjenicom, što su samo kandidati. što su počastvovani da budu pred izborom. Ima li gi ,al' da valja,tri na ovoj svet?

3 2

insajder

Za početak, nadam se da ovih 11 znaju da u tekstu, posle zareza ili tačke, treba napraviti razmak!

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo