Ronaldova klauzula: 70 godina ćutanja o životu fudbalera

Ronaldova klauzula: 70 godina ćutanja o životu fudbalera Izvor: REUTERS/Massimo Pinca/ Arhiva

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo uveo je nesvakidašnju klauzulu ugovora koja sve njegove saradnike i službenike u domaćinstvu obavezuje da moraju 70 godina da ćute o Ronaldovom privatnom životu, objavili su internet portali.

To pravilo glasi da se ništa o Ronaldovom privatnom životu ne može se otkriti 70 godina nakon njegove smrti ili smrti njegovog poslednjeg rođaka. 

Većina ljudi je, kako se navodi, verovatno svesna zbog čega bivši igrač Real Madrida i Mančester Junajteda želi da svoj privatni život drži u tajnosti - pre svega zbog njegovo četvoro dece, a posebno identiteta majke Kristijana juniora. 

Ronaldo je poslednjih meseci bio i u centru kampanje koja je u medijima pokrenuta zbog silovanja jedne starlete za koji je optužen portugalski reprezentativac, sada prvotimac torinskog Juventusa.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

he, he

Antipatičan do bola.

8 10

Sumnjivo lice

Tu klauzulu Ronaldo može da okači mačku o rep. Postoje zakoni koji sprečavaju takvu vrste klauzule, posebno o javnim ličnostima. A i lako se može izbeći.

40 28

gresis

naslednici Ronalda mogu da sprece bilo kakvo curenje informacija o fudbaleru,a verujem da su penali ukoliko bi se otkrile informacije astronomski.

6 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo