Radulović podneo prijavu zbog pretnji poslanika Božića

Radulović podneo prijavu zbog pretnji poslanika Božića Izvor: N1

Poslanik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović podneo je krivičnu prijavu protiv člana poslaničke grupe Slobodni poslanici Nenada Božića zbog pretnji koje mu je kako je naveo, uputio putem elektronske pošte i zatražio od tužilaštva da donese rešenje kojim se Božiću zabranjuje da mu prilazi.

Kako je saopšteno, Radulović je podneo prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodeći da mu je sa mejl adrese poslanika Nenada Božića stigla poruka naslovljena sa "Bebo kako si?", dok je tekst poruke glasio: "Ma boli me k.... kako si... Samo te z....... A tek ću te j..... kad te vidim, g..... jedan. Srdačan pozdrav, Nenad Božić."

"Ovaj postupak poslanika Nenada Božića svedoči o dubokoj krizi u koju je upalo celo društvo. O ovoj krivičnoj prijavi obavešteni su i Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine. Očekujemo da tužilaštvo hitno pokrene postupak, a da Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine ovim povodom preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti", stoji u saopštenju.

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Radoš

Šta na sve ovo ima da kaže Statutarna komisija DJB-@?? 😂

4 1

Aleksandar

Jednog od njegovih bivših saradnika Aleksandra Stevanovića sam lično video u društvu Žarka Obradovića i mladog Šešelja. Tako da, Raduloviću samo napred!!!

25 335

Šone

Svi rade za Aleksandra i zamajavaju narod

15 121

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo