MUP po prijavi nastavnice iz Ćuprije: Nema krivičnog dela

MUP po prijavi nastavnice iz Ćuprije: Nema krivičnog dela Izvor: N1

Policija u Ćupriji saopštila je da "ne postoje elementi krivičnog dela" u vezi sa slučajem bivše zaposlene u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji, koja je policiji u tom gradu prijavila zloupotrebe i pretnje direktora škole.

Kako je N1 ranije pisao, Sunčica Ivanović, koja je jedna od zaposlenih koji su ostali bez posla u toj školi, bila je u policiji da prijavi zloupotrebe i pretnje direktora.

"U SUP-u sam ja predočila da se meni pretilo, da sam izopštena iz svega, da je direktor jednom prilikom formirao od ruku pištolj i pokazivao je kako se obračunava sa neprijateljima tako što puca u jednu ruku u dugu ruku, u jednu nogu, u drugu nogu. Znači da vas muči polako", izjavila je Ivanović, koja je bila nastavnica te škole.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji preduzeli su sve mere iz svoje nadležnosti povodom obaveštenja koje je profesorka Više medicinske škole u tom mestu dala policiji 18. oktobra ove godine, tačnije navoda da joj je direktor škole pretio", saopštio je MUP.

Policija je odmah po prijemu obaveštenja uzela izjavu od profesorke i o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Policija je, kako dodaju, nastavnicu uputila na podnošenje zvanične prijave protiv direktora, imajući u vidu da je ove navode iznela isključivo u formi obaveštenja, međutim, kako kažu, ona je to odbila.

Policijski službenici su obaveštenje dobijeno od nastavnice istog dana prosledili nadležnom tužilaštvu.

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Koliko ima tzv sudija poput Jasminke Bakic?

Svi znaju osim policije

93 5

Bane

kako je moguće da tužilaštvo nije zatražilo od policije uzumanje izjave od direktora škole, nego odmah presudilo da nema krivičnog dela.

121 3

Sumadinac

Srbijooooooo,umiresssssss od stidaaaa.

129 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo