Marković: Ne odričem se Bandića i ne ljutim se, razumem ga

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma izjavio je za N1 da se ne ograđuje od prošlonedeljnog susreta sa Milanom Bandićem iako se gradonačelnika Zagreba javno, preko novina, izvinio hrvatskoj javnosti jer, navodno, nije znao za deo Palmine prošlosti i njegovu vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Izvor: N1

"Ne mogu da zamerim Bandiću jer više od 700 objava napada na njega je bilo na portalima. On je dobar čovek i sposoban, ali su ga napali. Ne zameram mu. Ne ograđujem se od viđanja s njim i ne ljutim se, razumem ga u potpunosti", izjavio je Marković.

Na pitanje da li je Bandić znao sve o njemu kad ga je poztvao u goste, Marković odgovara: siguran sam da on zna ko sam ja.

"Ako nekoga pozovete u goste onda treba da znate sve o njemu. Nisam učestvovao u ratu, nisam ništa loše uradio nijednom Hrvatu, osim da mi je smetalo što je proteran sprski narod iz Hrvatske", rekao je Marković. 

On je dodao da se nije čuo sa Bandićem od susreta u Zagrebu i ponovio da ostaje poziv da gradonačelnik Zagreba poseti Jagodinu sledeće godine.

"Na njemu je da odluči. Moja namera je veoma iskrena, ponudio sam da dođe 1.000 Hrvata u centralnu Srbiju, da studenti dođu. Ne želim da se svađamo, želim da sarađujemo, da deca naša ne zaborave šta je bilo, ali da idemo napred", poručio je Marković.

Podsetimo, Marković je u Zagrebu boravio na poziv gradonačelnika Bandića.

Nakon što se pre nekoliko dana zagrebački gradonačelnik izvinio zbog susreta s Palmom, sad je to izvinjenje odlučio da objavi i u formi plaćenog oglasa u novinama

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ga

Jedno pravo drugarstvo! Srceparajuće!

11 0

...

Ovaj čovek je ogledalo naše jadne stvarnosti

21 0

Gero TZ

I tužne prošlosti.

14 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo