Zahtev Kostića da podnese ostavku dostavljen SANU

Zahtev Kostića da podnese ostavku dostavljen SANU Izvor: Tanjug / Zoran Žestić

Zahtev predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimira Kostića da podnese ostavku danas je dostavljen svim sekretarima odeljenja u SANU, potvrđeno je FoNetu u kabinetu predsedništva SANU.

Kako je rečeno, odeljenja će na svojim sednicama razmatrati Kostićev zahtev.  

Portparolka SANU Dragana Mladenović kazala je da očekuje da će sekretari u kratkom roku izneti mišljenje o ostavci Kostića.

"Procedura je takva da - pošto sekretari odeljenja iznesu svoja mišljenja, za šta ne postoji predviđen rok, ali očekujem da to budu u kratkom vremenu - predsednik Akademije donese konačnu odluku", rekla je Mladenović za agenciju Beta.

Kostić je u četvrtak na sednici na kojoj su birani novi članovi SANU najavio da će ponuditi ostavku, jer je očekivao da će biti izabrano više novih stalnih i dopisnih članova akademije.

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nadezda

Milan iz Bgd. kako se potpisuje, verovatno je jeo kavijar dok je citao intervju o Kosmetu akademika Kostica.Lepo ali vec izlizano.Kosmet je DNK Srba , a ako on to tako ( sa svojim modernim istomisljenicima)ne dozivljava ili nece, morao bi da se zapita ko je, gde su mu koreni, i uopste, kakav je covek.

136 2

Stvaranje dedovine

Draga Nadice, svaki čovek ima dedovinu i očevinu u nekom selu ili gradu , ali ako su mu preci prodali dedovinu susedima, onda on kupuje i stvara novu dedovinu u istom selu ili drugom gradu, koju će naslediti njegovi potomci.

0 0

Mrgud

Još jedan dokaz kako je sve trulo.

9 287

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo