Humanitarna fudbalska utakmica za Prihvatilište za decu

Nekoliko entuzijasta, novinara, pisaca i uglednih ljudi, u saradnji sa Udruženjem Kraljevina Srbija, organizuje humanitarnu fudbalsku utakmicu između reprezentacija novinara Srbije i Kraljevine Srbije, a sav prihod biće prosleđen Prihvatilištu za decu.

promo Izvor: Promo

Utakmica će se odigrati u čast obeležavanja 100. godišnjice od pobede Kraljevine Srbije u Velikom ratu, u nedelju, 11. novembra, u 14 sati na stadionu "Kralj Petar Prvi" na Banjici - stadion FK Rad. Cena karte iznosi 200 dinara.

Selektor tima Kraljevine Srbije biće Dušan Savić, a njegov pomoćnik Nenad Milijaš iz Crvene zvezde, dok će tim novinara voditi Milan Živadinović, čiji asistent će biti Aleksandar Stojanović. Kapiten tima Kraljevine Srbije je Ljubinko Drulović.

Počasni gost biće Aleksandar Karađorđević.

Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Tokom 57 godina rada, zbrinuto je više od 70.000 dece.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksandar Vujasevic

Svaka cast ljudima iz udruzenja Kraljevina Srbija. Svojim radom i trudom pokazuju da nisu samo veliki monarhisti vec i veliki ljudi, humanitarci i patriote. Zelim svu srecu u daljem radu udruzenju Kraljevina Srbija.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo