Plata za igranje sa psima - sto dolara na sat

Plata za igranje sa psima - sto dolara na sat Izvor: Shutterstock

Teksaški restoran nudi primamljiv oglas za posao: čuvanje kućnih ljubimaca dok gosti uživaju u hrani i druženju u ugostiteljskom objektu, za šta će po satu biti plaćeni sto dolara.

Među dužnostima potencijalnih zaposlenih su igra s psima i nadzor spoljnog prostora namenjenog kućnim ljubimcima izvan restorana, kao i povremeno druženje s njihovim vlasnicima, pišu britanski mediji.

Dog friendly MUTTS Canine Cantina, restoran u Dalasu zaposlenima će za navedene poslove po satu plaćati 100 dolara.

Suvlasnik restorana Kajl Nunan traži i jedinstvenu prijavu za posao putem Instagrama na kojem potencijalni zaposleni moraju 'postaviti' duhovite fotografije ili video snimke, kao i objasniti zbog čega veruju da su najbolji za taj posao.

Podnosioci molbe ne smeju biti mlađi od 18 godina i ne smeju biti alergični na životinje.

Dodatne pogodnosti su besplatan obrok i piće u MUTTS Canine Cantini.

Tagovi: teksas , pas , ljubimac , restoran

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

qgo

GDe da se prijavim? Rodjen sam za takav posao. Pre neki dan devojka seta terijera, on mi pridje da se mazi i malo se poigramo. Kako je vlasnica bila vidno zbunjena, objasnio sam joj da mene psi oduvek obozavaju i da me nijedan nikad nije napao. Njen komentar je bio "Ma to i da razumem, moj pas ponekad i dozvoli da mu neko nepoznat pridje na ulici, ali ga prvi put u zivotu vidim da se sa nekim igra! Pa on se ni sa nama u kuci nikad nije igrao..."

26 0

Midza

Bravo. Hoćeš da vodiš kera u kafanu? Plati... Cilj je da bogati troše što više novca, a ne da ga gomilaju... Biće svima bolje...

20 14

aha

Nisi ti ovo bas najbolje razumeo

21 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo