Pressing: Gordana Suša i Tamara Skrozza o Zakonu o informisanju iz 1998.

Novinarka Tamara Skrozza, govoreći o Zakonu o informisanju iz 1998, naglašava da je njime ubačen strah u kosti novinarima. "I mi se do danas nismo tog straha oslobodili jer je država tada pokazala da može, ako hoće, da te zgazi". Ruke su nam vezane zbog ogromne moći provladinih medija, kaže, a Gordana Suša dodaje - i nerada odgovornih institucija.

Izvor: N1

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milica

Jedan od najboljih Pressinga do sada.Obavezno pogledati.Kratak dokumentarac na pocetku emisije isto je jako je bitan ,stalno podsecati gradjanstvo na politicku aktivnost aktuelnog predsednika 90-tih i narocito krajem devedesetih.Vuk dlaku menja, ali ćud nikada.Stalno podsecati da je bio uz porazenu stranu koja je podstrekivala i vodila besmislene ratove,koje smo pod njihovim vodjstvom sve redom izgubili.Stranu koju je trebalo lustrirati.Modernizovan glavnim Dosovskim lopovima koji sebi nisu mogli dopustiti da budu u opoziciji,u koaliciji sa lopovima iz 90-tih.Milina

1 0

Marks

А где је ваша демократска Европа .Зашто не врши притисак на овај режим.Зато нема демократије већ интерес.Вас је ЕУ користила да рушите Милошевића а ову да се одрекне КиМ а.

3 1

* Sva polja su obavezna