Svaki televizor uz EON Box postaje Smart televizor

SBB i United Grupa su predstavili EON, prvi Smart Box u regionu koji spaja televizijske sadržaje sa android TV digitalnim servisima i aplikacijama, čime svaki TV postaje Smart TV.

Izvor: N1

Novi uređaj i nove mogućnosti.

"Svaki televizor uz EON Box postaje Smart televizor", tvrdi generalni direktor SBB-a Aleksandar Seratlić.

Uz novi uređaj korisnici će na svom televizoru moći da gledaju kanale iz SBB ponude, ali i da, na primer, izlaze na YouTube ili sa Google Play Games skidaju i igraju igrice, kao i da koriste na druge android aplikacije.

"Od sada svi kanali su dostupni sedam dana unazad. Osim toga, naša videoteka na EON boksu i EON platformi ima 12.500 naslova. Zanimljivo je da sada možete da imate doživljaj kroz sve naše platforme, bilo da ste kući ili koristitte tablet ili mobilni telefon, vi potpuno sinhronizovano možete da uživate u našim sadržajima", objašnjava Seratlić.

EON Mogu da ga koriste i oni koji nemaju SBB paket. Pojedini sadržaji, poput prenosa španske fudbalske lige ili Formule 1 biće dostupni u 4k tehnologiji.

Novi EON proizvod razvio je United Cloud.

"EON Box je jedna vrlo moćna integrisana platforma koja može da zadovolji i najambicioznije korisnike. Platformom i boksom dominira EON kao aplikacija. Pored toga tu su i druge stvari, kao što je android okruženje. Tu su opšte pristupni Google servisi, raznorazne igrice, sve aplikacije koje možete da nađete na android Play Store", rekao je direktor United Clouda Goran Obradović.

U United Grupi najavljuju i da će ubuduće svi korisnici novog paketa moći da imaju brzinu interneta 300 megabita u sekundi, dok će brzine u Novm Sadu i Subotici biti gigabit u sekundi. Ta brzina od sledeće godine biće ponuđena i stanovnicima Beograda i Kragujevca.

Tagovi: EON , SBB , United grupa

Komentara 29

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Novi EON korisnik

Hteo bih da ostavim komentar za neke korisnike da znaju neke stvari koje ja nisam znao, a da sam znao bilo bi mi korisnije. Eon sam uzeo ne smao zbog jačeg interneta i funkcija koje on pruža za kanale, na tu temu imam samo pohvale, ali mi jedna stvar zasmetala. Pošto je taj uređaj u osnovi android, mislio sam da mogu da se instaliraju aplikacije kao što su HBO GO, NETFLIX i ostale aplikacije koje se koriste u današnje vreme, ta mogućnost na ovom uređaju nije moguća, ali sa druge strane je moguće instalirati te aplikacije na mobilnom telefonu i preko chromecasta prikazivati sliku na uređaju. Mana ovog načina prikazivanja je ta da filmovi, serije i ostali sadržaji seckaju, razlog tome je loši ruteri i možda i dalje slaba brzina interenat koji dobijaš od SBB-a.

5 5

Jovan

Savet... moguće je da ti je instalacija (kabal) loš.. pozovi korisnički servis. Moj drug je to učinio i sada nema problema.

1 1

Jovan

Ne znam, ko lupa minuse? Instaliran mi je EON... i pišem o mojim ličnim iskustvima..

17 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo