Tatjana Mandić Rigonat i Hana Selimović o smeni Hubača

Burne reakcije kulturne javnosti na smenu Željka Hubača s mesta v.d direktora drame Narodnog pozorišta koji je otvoreno progovorio o problemima nacionalnog tetra u kojima su se našli u 150. sezoni i okrivio za to UO i upravnika Dejana Savića. O situaciji u tom pozorištu u temi jutra govorile su rediteljka Tatjana Mandić Rigonat i glumica Hana Selim

Izvor: N1

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

OBJAVITE MI KOMENTAR!

Dragi umetnici veoma mi je drago sto ne cutite o ovom problemu, medjutim ono sto mi smeta je cinjenica da ste progovorili tek sad kada se nesto tice direktno vas! Trebali bi da budete ovako reciti i angazovani i po pitanju drugih problema koji se desavaju u ovoj zemlji, jer ipak se to tice svih gradjana.

21 1

Anna

Problem je to što je u Narodnom pozorištu zaposleno raznog sveta koji tu ničemu ne služi. To je institucija koja pojede pola kompletnog budžeta za kulturu, glomazna, neefikasna i dezorganizovana. Deset Željka Hubača ne može to da reši. Sad će se čovek barem odmoriti i možda baviti nečim što će mu više prijati, jer se još niko nije kreativno ostvario vodeći u ovoj zemlji bilo šta. Želim mu sve najbolje.

3 6

Zoran

Upravnici znaju da su smenjivi.Jer je to izborna funkcija. Samo im je mnogo tesko kada se to desi.Onda prijatelji istih idu po televizijama.Jug Radivojevic je reditelj od respekta.

5 61

* Sva polja su obavezna