Skat: Politika SAD prema Kosovu nije novost

Skat: Politika SAD prema Kosovu nije novost Izvor: Tanjug / Tanja Valič

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat izjavio je da je svestan da je Kosovo osetljiva tema, ali da politika SAD u vezi sa Kosovom nije novost.

 "Fokus treba da ostane na traženju sveobuhvatnog rešenja i obe strane imaju našu punu podršku u tome. Svestan sam da je ovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi sa Kosovom nije novost", napisao je Skat na Tviteru povodom reagovanja zvaničnika Srbije na njegovu izjavu da je Kosovo suverena, a ne takozvana država.

Premijerka Ana Branabić ocenila je da je Skatova jučerašnja izjava skandalozna i neprimerena, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić da bi bilo dobro da je ambasador pokazao više poštovanja za zemlju koja mu je domaćin.

Tagovi: Kajl Skat , Kosovo

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nevreme u Srbiji

Čudi me da dačić već nije dao saopštenje da je izjava ambasadora pogrešno interpretirana usled nedovoljnog poznavanja srpskog jezika.

0 0

Ako nas bude posle njega

Meni ovo liči na onaj crtani film kada jedan govori jeste drugi nije i tako jeste! nije! jeste ! nije! , a onda zamene uloge.

2 77

Kim

Nije problem u politici koju sprovode Ameri nego u bombardovanju Srbije a i poltronskim pričama naših političara da je NATO- čitaj Amerika- na Kosmet došla da ,,čuva” Srbe? Došli su da naprave ( očekuju i našu saradnju- možda im je obećana?) Veliku Abaniju i samo to i rade. Sve drugo su priče - kako se kaže ,,za malu decu”.

8 393

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo