Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju

Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju Izvor: N1

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku.

"Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao", napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović nedavno rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama.

On je ranije osporio i informaciju da je protiv njega "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost" iz Trstenika podneo krivičnu prijavu" i rekao za N1 da ta krivična prijava "postoji samo u tabloidima".

Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija "Podrži život" ulagala novac.

Komentara 55

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ja

PORUKA ZA SVE na nekim funkcijama: Politicari ,popovi, botovi, lazne diplome i ostali izmisljeni fukcioneri. Da li vam je poznata rec "BIBLIJA" sta je to?, i cemu sluzi? i kakvu poruku salje? Da li ste culi ikada za deset Boziljih zapovesti? Za sedam smrtnih grehova? Da li znate znacenje tih reci? PITANJE ZA SVE VAS? Ako znate za deset zapovesti i sedam smrtnih greha. Navedite mi u kom zapovesti i u kom grehu niste pronasli sebe?

12 0

M

Sta reci a ne zaplakati!?

199 172

Zeljko Bgd.

Sve je toliko spontano. Dr Nebojsa iz BG, SNS.

375 454

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo