Gojković: Ovi što vode hajku nek dođu i pojedu taj buđav sir

Gojković: Ovi što vode hajku nek dođu i pojedu taj buđav sir Izvor: PIXSELL/Srđan Ilić

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao.

"To je neprimerena kampanja protiv Skupštine i svih poslanika i očekivala sam da svi zajedno reagujemo na to, jer svako malo dete kada pročita šta se piše može videti da javne nabavke vode zajedničke službe Srbije i da Skupština nikakvih saznanja ni dodirnih tačaka nema sa tom nabavkom", rekla je Gojković na sednici parlamenta odgovarajući na pitanje poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.

Ona je kazala da "ima sumnje" ko je inicirao čitavu hajku i da će sa tom osobom razgovarati kada dođe u parlament.

  "Ovi koji vode hajku neka dođu i neka pojedu sve to o čemu se piše da smo mi naručili i da mi jedemo i da se bahatimo. Slobodno evo mi ćemo platiti svi zajedno te ručkove. Slobodno neka dođu i neka se posluže tim buđavim sirevima", rekla je Gojković.

Ona je negodovala i zato što skupštinska informativna služba nije reagovala na medijske natpise po kojima ispada, kako je navela, da se u Skupštini "samo sedi, jede i bahati se".

"Dosta je bilo sa takvim odnosom prema parlamentu u medijima, da ne pišu o nama šta radimo, nego stalno neke budalaštine izmišljaju i afere koje ne postoje", dodala je Gojković.

Ona je inače to saopštila pošto ju je Zoran Živković pitao zbog čega se nabavljajaju specifične namirnice i zašto nije parlament obavestio javnost da je to naručio neko drugi i za neke druge namene, a ne za parlament.

Gojković je rekla i da je "molila boga" da neko od poslanika pokrene to pitanje kako bi ona mogla da da odgovor.

Komentara 47

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Lazar

Obuci hidzab, mnogo si lepsa!

38 132

Olgica

Ja bih da probam taj buđavi sir i da kupim par kilograma ako je na akciji.

64 157

transfer blama

Nešto slutim da će posle smene ove vlasti, Maja opet biti negde neki faktor. Bilo bi dobro da grešim,ali neverovatno je talentovana za prevare

48 257

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo