Brnabić: SNS ima kvalitetne ljude, razmišljam da se učlanim

Brnabić: SNS ima kvalitetne ljude, razmišljam da se učlanim Izvor: Reuters/Simon Dawson

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi i da je počela da razmišlja da se učlani u tu stranku.

"Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim", rekla je premijerka u intervjuu za list "Nedeljnik".

Komentarišući tvrdnje predsednika SNS-a i Srbije Aleksandra Vučića da od najveće partije u vladajućoj koaliciji nije dobila dovoljnu podršku, Ana Brnabić je rekla da ne oseća da joj ta podrška nedostaje i da je podršku dobila na najvažnijem mestu - u Skupštini.

"Nisam član SNS-a da bih pričala o povlačenju Vučića sa čela stranke. Mogu kao njegov saradnik da kažem da ne bih volela da se povuče, jer je Vučić taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, a Srbiji je potrebno jedinstvo. I u SNS vidim odlične i kvalitetne ljude, tako da verujem da će ta stranka ostati ovako jaka ma šta da se desi", rekla je premijerka.

Na pitanje ko su odlični kadrovi u SNS-u, Ana Brnabić je rekla da voli da radi sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, jer on ima viziju i zna šta radi.

Komentara 97

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mile bgd

Au...pa ovome se nisam nadao... pukla je skroz...

14 1

brodolom

Pa ti si vec clan zar ne vidis.Za tvoje clanstvo nije potrebna formalna clanska karta potrebna je poslusnost i nevidljivost funkcije koju obavljas a ti si to odradila fenomenalno i to je tvoja clanska karta SNS

26 0

Bane

Poltronstvo, ulizištvo i slepa poslušnost osnovne su potrebne i dovoljne napredne vrline i kvaliteti.

42 287

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo