Fetel: Ferari mora da se dokaže u poslednjim trkama

Fetel: Ferari mora da se dokaže u poslednjim trkama Izvor: Charles Coates/Getty Images

Iako Sebastijan Fetel zaostaje 67 bodova za Luisom Hamiltonom u Svetskom šampionatu Formule 1 Nemac veruje da i dalje ima šanse za titulu kao i da Ferari u poslednje četiri trke mora da se dokaže.

Do kraja šampionata Formile 1 ostaje da se vozi samo još u Sjedinjenim Državama, Brazilu, Meksiku i Abu Dabiju. 100 poena je ostalo na raspolaganju Sebastijanu Fetelu, a on ima pred sobom Luisa Hamiltona koji je u prednosti 67 poena. 

U Japanu je Ferari bio katastrofalan jer je završio iza Mercedesa i Red Bula koji su zauzeli prve četiri pozicije. 

 "Mislim da imamo veliki potencijal u ovom timu. Poslednjih nekoliko nedelja nam je bilo prilično teško, ali msilim da možemo da budemo bolje plasirani. Nismo i to se desilo sa razlogo. Moramo da gledamo napred i iako je bilo teško poslednjih sedmica duh tima, je neverovatno moćan. Momci su pozitivni i jaki", kazao je Sebastijan Fetel

"Baš to pravi ovaj tim veoma jakim i mislim da će tim biti jak i u sledećoj trci i u budućnosti. Imamo mnogo potencijala i moramo da radimo i da kopamo još dublje. Hoćemo da dokažemo da možemo bolje od onoga što smo imali na poslednjih nekoliko trka", kaže nemački vozač.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Cele

Realno najslabija karika u Ferariju! Trebalo je da dobije pedalu..... Šteta

12 10

Ariljac

realno nisi u pravu gresio jeste ali sta je sa losom strategijom, Merc ima Botasa a Ferari nema strategiju ko je vozac br 1.

17 9

* Sva polja su obavezna