Definitivno: Nacionalni stadion u Surčinu

Definitivno: Nacionalni stadion u Surčinu Izvor: fss

Priča o Nacionalnom stadionu je od onih koje pričamo već godinama. Kada je postalo i izvesno da će stadion biti sagrađen, počele su i spekulacije o tome gde će on biti.

Bilo je govora da će Nacionalni stadion biti izgrađen u Ostružnici, ali ono što je od samog početka izgledalo kao logičnije i jednostavnije rešenje sada je dobilo i svojevrsnu potvrdu.

Nacionalni stadion biće izgrađen na teritoriji gradske opštine Surčin, a lokacija predviđena za gradnju prošla je prve provere nadležnih organa.

Ministarstvo zaštite životne sredine dalo je "pozitivno mišljenje na Predlog odluke o izradi strateške procene uticaja Prostornog plana posebne nemane Nacionalnog fudbalskog stadiona".

Fudbalski savez je još ranije raspisao tender za kupovinu vlikog placa na teritoriji opštine Novi Beograd na kome će biti izgrađene i prostorije Saveza.

Još uvek nije poznato kada će početi izgradnja Nacionalnog stadiona, ali ono što se zna je da Fudbalski savez još od ranije ima obezbeđen novac.

Pored izgradnje novog stadiona, predviđeno je da se u skorije vreme obave i veće rekosntrukcije na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

Komentara 46

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vesa

I metro do stadiona.

11 0

Ага

Јел' то за слетове и за рођендан Вођи?

11 1

Budalaština

Nemamo bolnice i vrtiće, a gradimo Nacionalni stadion za 3-4 utakmice reprezentacije godišnje.

23 2

* Sva polja su obavezna