Dragoljub Žarković gost Novog dana

Dragoljub Žarković gost Novog dana Izvor: N1

Da li je državna politika o Kosovu doživela debakl, kao što tvrdi predsednik Srbije? Šta su građani znali o vođenju te politike i pregovorima koji se vode iza zatvorenih vrata? U kom pravcu bi mogla da se odvija dalja strategija prema kosovskom pitanju? O ovome u temi jutra govori glavni urednik Vremena Dragoljub Žarković.

Štampu u Novom danu lista i aktuelne teme komentariše novinar lista Blic Ranko Pivljanin.

Da li bebe u porodilištu Narodni front gladuju? Na portalu Roditelj srbija pojavilo se pismo porodilje koja tvrdi da je bebema odlukom te klinike ukinuta dohrana, čak i ako majke nemaju dovoljno mleka za dojenje. Da li ovo tačno, i ima li razloga za zabrinutost, proveravamo uživo u Narodnom frontu.

U ovom trenutku na sajtu Kupujem Prodajem aktivno je rekordnih dva miliona oglasa. O eksploziji Internet trgovine u Srbiji u poslednjih nekoliko godina, uspehu sajta Kupujem prodajem i izazovima biznisa preko interneta govoriće osnivač sajta Kupujem Prodajem Bojan Leković.

5. i 6. novembra održaće se Belgrade Food Show, jedinstveni biznis događaj - kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima. Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje ovaj dvodnevni događaj sa tendencijom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji. O mogućnosti prijava za ovaj šou, potencijalima Srbije u toj oblasti saznaćete više od Roberta Čobana, predsednika Asocijacije za promociju srpske hrane i Branislava Sekulića, osnivača kompanije Vrtlari.

Italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi obradovaće beogradsku publiku sa čak tri nastupa, 2, 3. i 5. oktobra u klubu Novi Bitefartcafe. Šta nas sve očekuje na tim koncertima čućete od Marijane Olbine, organizatorke Musicology Barcaffe Sessions.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zarko

Nastup fascinantnog italijanskog pevaca dubokog barsunastog glasa, maestra Maria Biondija ce zasigurno obradovati postovaoce muzike u nasoj prestonici .

139 2

Ogi

Gosn Žarkovića je uvek prijatno čuti,ima svoje mišljenje i ne šuruje sa vlašću! Veliki pozdrav i češće neka bude na N1

54 157

Grizman

botovi vole J. Vučićevića kad zapeni za vođu.

45 192

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo