Brnabić sa novinarskim udruženjima o Medijskoj strategiji

Brnabić sa novinarskim udruženjima o Medijskoj strategiji Izvor: Fonet

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja, a zaključeno je da postoje teme u vezi sa izradom Medijske strategije oko kojih ima neslaganja, ali je važno da je dijalog započet, navodi se u saopštenju kabineta premijerke.

Na sastanku su iznete dosadašnje aktivnosti Radne grupe za izradu medijske strategije i rad vladine Koordinacione grupe za saradnju sa medijima i Tima za dijalog, koji čine predstavnici medijskih i novinarskih udruženja.

Predsednik Radne grupe za izradu medijske strategije Dejan Stojanović predstavio je najvažnije aktivnosti ovog tela do sada, a kako se navodi u saopštenju, predstavnici medijskih i novinarskih udruženja usagalasili su se da je "dosadašnji proces bio inkluzivan i u skladu sa planiranom dinamikom".

novinari, sastanak, Medijska strategija, Vlada Srbije Izvor: Fonet

"U razgovoru o radu Koordinacione grupe i Tima za dijalog, istaknuto je da je pokrenut veliki broj važnih pitanja i tema. Iako postoje teme oko kojih ima neslaganja, zaključeno je da je jako važno što je dijalog započet i da će se razgovori nastaviti", navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, šef Misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio, predstavnici Delegacije EU u Srbiji, Ambasade Kraljevine Norveške i Fondacije Konrad Adenauer.

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Baka Smilja

Napadaš Željka, a šta si uradio sa Strategijom?! E, sad, da li je ovo za plus ili za minus... ;-)

0 0

Nick Rivers

A koja to novinarska i medijska udruženja. Nigde nijednog imena sa te strane dijaloga. Ovo je samo izgovor, nema ovde nikakvog dijaloga!!!

0 0

E

Opet?

12 350

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo