Avion Er Srbije prinudno sleteo na Kipar

Avion Er Srbije prinudno sleteo na Kipar Izvor: N1

Avion Er Srbije na letu Beograd-Hurgada prinudno je sleteo na Kipar, a kompanija je saopštila da je letelica preusmerena iz tehničkih razloga i zbog mera predostrožnosti.

"Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Gostima je posluženo osveženje. Posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniće sedam i po sati, a gosti su obavešteni o kašnjenju. Er Srbija čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru. Bezbednost naših gostiju i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju", piše u saopštenju, koje prenosi Blic.

 B92  i Tanjug su preneli da su putnici na tom letu rekli da je avion morao da sleti zbog dima. Spekulisalo se da se zapalio deo za prtljag.

Kiparski mediji naveli su da je evakuisano 143 putnika i šest članova posade. Ranije je, kako prenose, policija saopštila da je avion iz Beograda zatražio dozvolu za sletanje u Pafos zbog protivpožarnog alarma koji se aktivirao.

Tagovi: er srbija , Kipar

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bond, James Bond

Posluženo im osveženje?! Kakva sreća u nesreći.

16 0

Boki

Sreća da imamo sjajne pilote...avioni čarter kompanije Avio let su stari po 30-40 god...

30 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo