Pocepali sve predizborne plakate i poručili: Narodu je dosta

Pocepali sve predizborne plakate i poručili: Narodu je dosta Izvor: N1

Predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini u punom je jeku. Hiljade plakata nose poruke upućene građanima. Među njima samo jedan upućen političarima. "Lažete nas godinama! Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru", poručili su stanovnici ovog sela nadomak Breze.

Nema puteva. Nema kanalizacije. Nema igrališta za decu. Nema ni predizbornih plakata u Podgori. I dok sa hiljada plakata širom BiH kandidati pozdravljaju potencijalne birače, u Podgori samo jedan plakat sa jasnom porukom - u ovo mesto niste dobrodošli.

Na drugoj strani plakata, da potvrde, pitaju "Jeste li pročitali? Narodu je dosta!" Koliko su ozbiljni pokazuje i činjenica da su u mestu do sada postavljeni plakati pocepani. Ko ih je pocepao ne zna se, ali zna se da iza poruke nedobrodošlice stoji skoro cela Podgora.

"Bilo koji načelnik, koji god je bio nikada ništa nije završio. I zato, smo mi, nekolicina entuzijasta, odlučili da napišemo taj plakat koji smo platili 100 KM", otkriva Hamdija Solak, jedan od inicijatora.

"Sada pred izbore su promenili, slagaću vam, šest ili sedam sijalica na uličnoj rasveti. To je sve. I par su rupa zakrpili, na tom asfaltu koji je asfaltiran 82', 83' godine", dodaje Vedad Silajdžić, još jedan iz grupe inicijatora.

Izvor: N1

Harudin Avdić kaže da je Podgora je poslala poruku koju je trebalo poslati BiH. Smatra da 95% lokalnih zajednica treba slično da uradi.

"Ne možete više narod varati. Morate narodu konkretno, ako ste danas nešto obećali, morate sutra to uraditi, a ne obećanja predizborna davati, pa u naredne četiri godine ništa se ne uradi", smatra Avdić.

I to, kažu u ovom mestu svi očekuju, ali malo njih se usudi da na ovakav način kaže.

"Nisu to pojedinci, to je celo selo. Celo selo je izbacilo taj transparent, da narod vidi", ističe Silajdžić.

"Kada dođu, mi smo rekli, izviždaćemo ih, ne trebate nam, ne trebate nam", poručuje Solak.

Umesto političara, ovom mestu su potrebni kontejneri, kanalizacija, asfalt, igralište za decu, rekonstrukcija vodovodne mreže, kažu meštani.

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zoki7

Bravo,tako i treba,preporucujem da pogledate satiricni spot/genijalno uradjen/ na profilu Damira Niksica na Facebook-u,kandidat se zove Nakros'....kad pogledate shvaticete koliko je u pravu.

4 0

ДОБРОЋУДНИ БАНАЋАНИН

Забранили сте политичарима да улазе у ваше село јер немате ћелавце са црним џиповима као СНС и да вас малтретирају.

15 0

Komentari Se Ne Objavljuju

Mogu samo da kazem: BRAVO!

35 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo