Vučić o radnicima: Ako postoji odgovornost, da se ispita

Vučić o radnicima: Ako postoji odgovornost, da se ispita Izvor: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama dvojice radnika koji su poginuli na gradilištu Beograda na vodi, ocenivši da je to velika tragedija.

"Nadam se da ako postoji odgovornost, da će nadležni to ispitati. A, ovim drugima koji iz svake tragedije hoće da izvuku političku korist, posebnu pažnju neću ni da pridajem", kazao je Vučić. 

Naveo je i da u se u Srbiji na opasnim poslovima, poput građevine, dešava proporcionalno mnogo manje nesreća i da je njemu važno da li je država u takvim slučajevima uradila sve što je mogla. 

"U SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora. Do sada je poginulo sedam radnika na (hidroelektrani) Đerdapu. Meni je važno da li je država uradila sve, da li je radnik prijavljen, da li je ta kompanija uradila sve što treba", kazao je Vučić. 

Vučić je rekao da žali zbog pogibije dvojice radnika na gradilištu Beograda na vodi, ali je dodao da je to "život" i da se u životu događaju takve stvari. 

On je dodao i da mu je žao što je u prekršio pretpostavku nevinosti u slučaju ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića, okarakterisavši Stojanku Stojanović kao ubicu, ali da je "u očaju reagovao srcem". 

Komentara 137

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Душан Калинић

Дај оставку па испитуј то после колико ти Бог хоће.

19 200

Jedan jedini

Mora od ovolikog ZLA neko dobro da se 'ispili', a na nama je.

41 174

Dobrivoje

To s podrazumeva i da se ublaži bol porodica koje su doživele tragediju.

122 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo