Bulatović: Zašto Vučić "vadi iz naftalina" Miloševića?

Bulatović: Zašto Vučić "vadi iz naftalina" Miloševića? Izvor: N1

Pristalice Građanskog bloka 381 danas su se po 14. put okupile u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije u Beogradu, dok je u drugom delu parka održan skup koji su predvodili lider Srpske desnice Miša Vacić i predsednik Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji Sima Spasić.

Između dve grupe se nalazio policijski kordon i nije došlo do fizičkih incidenata.

Lider Građanskog bloka i Pokreta slobodnih građana Saša Janković nije bio prisutan na skupu.

Tridesetak pristalica Građanskog pokreta 381 su došli do zgrade Predsedništva kako bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i prethodnih nedelja postavili pitanja, a nosili su veliki transparent sa pitanjem "Ko je ubio Olivera Ivanovića?".

Predsednik Zelene ekološke partije - Zeleni Dejan Bulatović je preko megafona poručio da će se za dva meseca navršiti osam meseci od ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića.

"Dokle će ginuti radnici ulicama Beograda... Zašto (Vučić) iz naftalina vadi (bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana) Miloševića? Da li je to uvod u podizanje spomenika Miloševiću u Beogradu?", pitao je Bulatović.

 Pristalice Građanskog bloka su Vučića pitale i "da li je ponosan što je 28 trudnica otpušteno iz Er Srbije" i "da li je ponosan što u Srbiji živi sve manje ljudi".

Nešto brojnija grupa koju su predvodili Spasić i Vacić su imali veliki transparent na kom je pored grba Srpske desnice pisalo "Hoćemo obavezni vojni rok!".

Njihov skup je počeo guslarskom peslom.

Građanski blok 381, na čijem je čelu Janković, čine Pokret slobodnih građana, Zelena ekološka partija - Zeleni, Mađarski pokret, Šumadijska regija i Koalicija Tolerancija.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ljubo

Tuzna li si Srbijo sta si docekala!

7 115

Sofija Kovacevic

Ko je ubio Loru Palmer?

4 159

Megi

Pre bi rekao da vadi Spasica i Vacica.

7 113

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo