Zaštitnik građana inicirao sastanke o bezbednosti radnika

Zaštitnik građana inicirao sastanke o bezbednosti radnika Izvor: N1

Zaštitnik građana Zoran Pašalić inicirao je danas hitne sastanke sa odgovornim licima zaduženim za kontrolu bezbednosti radnika na radu pošto su u nesreći na gradilištu Beograda na vodi stradala dvojica radnika.

Pašalić je u saopštenju naveo da su ta, ali i prethodne nesreće u kojima su stradali radnici, predmet hitnog postupanja Zaštitnika građana kako bi se utvrdile nepravilnosti u radu organa nadležnih za bezbednost i zaštitu radnika na radu.

"Zaštitnik građana je nadležnim organima ranije uputio dopise u kojima traži informacije o preduzetim radnjama nakon pogibije radnika u Narodnoj biblioteci i Ulici kneza Miloša. Zaštitnik će po dobijanju relevantnih informacija i utvrđivanja nepravilnosti koje su dovele do ovih tragedija, predstaviti ključne nalaze", navodi se u saopštenju.

Dva radnika poginula su danas na gradilištu Beograda na vodi, kada su pali sa 22. sprata.

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Стеван

Овај није промашио лопту.Промашио Је стадион.Као, игра шах, а тражи на фудбалском стадиону да изведе Једанаестерац. Начисто залутао! Уместо да штити грађане од самовоље власти, богаташа и партиских моћника, човек почео да се меша у област ЗАШТИТЕ НА РАДУ. Ко је овде луд ?

1 2

Sofija Kovacevic

Tek sad se setio?

1 136

GIZMO

Ljudi, pa mi imamo zaštitnika građana.

58 211

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo