Predrag Mitrović i Slavimir Stojanović gosti Tri tačke

Predrag Mitrović i Slavimir Stojanović gosti Tri tačke Izvor: N1

Gosti emisije Tri tačke u nedelju u 16:30 biće dr Predrag Mitrović, Slavimir Stojanović, Sever Zolak i Aleksandar Đorđević.

Doktor Predrag Mitrović, kardiolog u Urgentnom centru, muzičar i pisac. Osim medicine završio je i elektrotehniku, uskoro će i Muzičku akademiju. Autor je tri romana, po jednom, "San urgentne noći", nastao je TV serijal. Proučava uticaj muzike na zdravlje pacijenata.

Slavimir Stojanović, dizajner i umetnik, koji je sve više okrenut novim izazovima i medijima. Napisao je roman "9", koji će se pojaviti u knjižarama. Veliki izazov, priča o njegovom životu, jedan deo je otkrio na Facebooku i dobio jako dobre kritike.

Sever Zolak, fotograf, koji je posle uspeha u regionu krenuo dalje, sada već nekoliko godina živi i radi u Kini koja mu je otvorila mnoge mogućnosti. Trenutno je u Beogradu zbog izložbe koju je otvorio pre nekoliko dana.

Aleksandar Đorđević, o događaju "24 sata elegancije" koji je održan ovog vikenda, priča o gostima iz sveta i vrhunskim ručnim zanatima koji su postali umetnost.

Emisiju Tri tačke sa Ivanom Zarić gledajte u nedelju u 16:30.

Tagovi: Tri tačke

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo