Tender za izgradnju helidroma za Klinički centar Niš

Tender za izgradnju helidroma za Klinički centar Niš Izvor: N1

Klinički centar Niš objavio je tender za izvođenje radova sa izradom projektne dokumentacije na izgradnji helidroma za potrebe ove zdravstvene ustanove.

Vrednost radova je 15,5 miliona dinara, a rok za ponuđače 28. septembar.

Izgradnja helidroma u okviru ove niške zdravstvene ustanove, podsetimo, najavljena je u decembru prošle godine na otvaranju obnovljenog kliničkog centra.

Za više informacija pogledajte OVDE.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mikelis

H145 je stvarno odlican multi namenski helihopter . Srbija je kupila 9 helihoptera Erbas h145. Licno ja bih voleo da su kupili bar 2 komada h145 u medicinskoj verziji. Srbiji su potrebna 2 medicinska helihoptera da pokriju celu zemlju , policija bi mogla da obezbedi baze , pilote i odrzavanje helihoptera. Mada i ovi policijski koje nabavljaju mogu tu finkciju da obavljaju sa malim izmenama. Prvi helihopter bi mogao da bude baziran na Aerodromu Beograd na dezurstvu odma da poleti sa medicinskom ekipom i da se brzo spusti sa pacijentom na heliodrom VMA. Drugi helihopter bi mogao da bude baziran u Aerodromu Nis sa medicinskom ekipom i da brzo spusti pacijenta na heliodrom klinickog centra NIS. Ministarstvo zdravlja moze da obezbedi osoblje koje bi bilo specijalno obuceno samo za to. Ovo bi puno doprinelo za spasavanje zivota nasih ljudi , ali i onih koji su u tranzitu kroz Srbiju.

249 0

Razum

Zar obnova nije mogla da uključi i radove na izgradnji heliodroma?

11 208

JANIČIĆ cap.

Bolje da ste napravili kosmodrom za Šatlove!!!.A gde si Vam ti helikopteri..Zaboravili ste nesrecu u Surcinu i 7nevinih zrtava.A plate zdravstvenim radnicima...

14 210

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo