Bandić izviždan na protestu, bacane flaše na njegov auto

Bandić izviždan na protestu, bacane flaše na njegov auto Izvor: Filip Kos/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavio se na protestu roditelja na zagrebačkom Vukomercu, koji su se danas tu okupili zbog oružanog sukoba koji se dogodio u sredu u tom naselju.

Bandić je nakon sastanka u školi rekao da će se nastava u ponedeljak normalno nastaviti i najavio da će i sutra doći ispred škole. Okupljeni su ga izviždali i pre nego je uspeo bilo šta da kaže, pišu 24 sata.

Osim toga, Bandićev automobil zasuli su raznim predmetima, među ostalim i flašama, od kojih je jedna razbila vetrobransko staklo.

"Ovo što se juče ovde odigralo, to je katastrofa za sve nas. Na sastanku smo doneli sledeće zaključke: da deca sutra ne moraju doći na nastavu, a oni roditelji koji nemaju gde s decom, neka dođu u školu. Popodne u petak dođite s decom da prošetamo kroz park i oko škole i pokažemo da se nikoga ne bojimo u našem kvartu", rekao je Mario Župan, gradski većnik za naselja Pešćenica i Žitnjak, koji je prisustvovao sastanku.

Dodao je da će u petak od 9 sati u školi biti stručnjaci iz Ministarstva obrazovanja kako bi deci i roditeljima koji to trebaju, pružili psihološku pomoć.

Do pucnjave je došlo u kući i oko kuće koja se nalazi tačno nasuprot osnovne škole u Porečkoj ulici, što je izazvalo zabrinutost građana koji su se u velikom broju okupili oko ograđenog područja, tvrdeći kako su sukobljene strane dan ranije međusobno pretile pištoljima jedna drugoj, zbog čega je celi dan naseljem patrolirala policija, a fizičkih sukoba i pretnji bilo je, tvrde, i ranije.

Ali, iz policije su još sinoć otklonili bilo kakvu sumnju u moguće nepravilnosti u policijskom postupanju.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Yugo

Doci ce i nama maca na vratanca...

5 1

Godzila

A šta je Bandić tu kriv, pa mu žvizde?

4 9

Georg

Ako ti nije jasno onda ti nema pomoći. Posle se pitaš zašto se kod nas dešava ovo što se dešava, zašto je gospođa od 70 godina pucala na "investitora", kako osuđenin kriminalci na izdržavanju kazne ginu u saobraćajnim nesrećama na putu za more, na motoru na terazijama, bivaju upucani po gradu nakon što su pretukli predsednika fudbalskog kluba... Razmisli malo

13 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo