Apple predstavio nove telefone, XS Max najveći iPhone ikada

Apple predstavio nove telefone, XS Max najveći iPhone ikada Izvor: Tanjug/AP, AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Apple je predstavio večeras dva nova telefona iPhone XS i iPhone XS Max. XS je napravljen u tri verzije sa memorijom od 64, 256 i 512 GB a cena kreće od 999 dolara.

XS Max će se prodavati po ceni od 1099 dolara. Oba su dostupna u zlatnoj boji, a XS Max je najveći iPhone ikad.
Pre telefona predstavljen je Apple Watch 4 u novom Apple-ovom sedištu u Kupertinu.

Tagovi: Apple , iPhone

Komentara 50

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Jason

Evo jutros sam video sa se Norvežani krste da je u toj, inače naftom bogatoj, zemlji model od 256 GB 1700 USD, a onaj od 512 2000. Zamisli ti onda u Srbiji na šta to liči. Groteskna humoreska.

2 0

Jason

@Milija, dve mi stvari padaju na pamet zašto ljudi biraju iPhone: 1. možda su programeri za tu platformu, pa im treba provera onoga na črmu rade i 2. postoje aplikacije koje postoje samo za iOS ili su za iOS bolje. Doduše, ovo drugo naročito je teško opravdati s obzirom da se živi u Srbiji i da treba da se plati toliko više da bi se imala jedna ili dve ili pet aplikacija. U Americi, na primer, to nekako ima više smisla, ali samo ako je to jedan od razloga.

2 0

Skipper

Koliko budalaština čovek može ovde pročitati! Oko čega se vi ovde prepirete?! Zato i jesmo tu gde jesmo! Mnogi vozimo Renault, Citroen, Hyundai, Fiat, Kiu, pa ne baljezgamo gluposti o Mercedesu i BMW-u. Apple i Samsung su sa razlogom to što jesu, a glupo je sporiti da ima mnogo jeftinijih i pouzdanih telefona. Nekom više odgovara ios, nekom android. Zbog posla koji radim imam i jabuku a i Xiaomi kao pouzdanu rezervu i za mene su ta dva telefona jedan pored drugog kao Mercedes S klasa i Hyundai. Ko izjavi da je S klasa precenjen auto i da je Hyundai bolji a jeftiniji, lupa gluposti isto kao i onaj koji će reći da je Hyundai krš. A sad to što kod nas ima budala koje će kupiti iPhone da bi njime impresionirali druge a nemaju leba da jedu, to je već pitanje mentalnog sklopa i kompleksa a ne zdravog razuma...

20 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo