Emina Adrović izašla iz zatvora i brani se sa slobode

Emina Adrović izašla iz zatvora i brani se sa slobode Izvor: Shutterstock

Emina Adrović osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je srpski državljanin Miloš Vukomanović poginuo, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena, izašla je iz zatvora i u nastavku postupka braniće se sa slobode, potvrdio je njen advokat Vlado Vuković.

Viši sud prethodno je prihvatio jemstvo od 218.662 evra da se u daljem toku postupka Adrović brani sa slobode a nakon uknjižbe hipoteke stekli su se uslovi da izađe iz zatvora, rekao je Vuković agenciji Beta. 

Viši sud je prošle nedelje odbio žalbu kotorskog tužilaštva na odluku da se Adrović brani sa slobode. Ona se tereti da je 18. jula u Bečićima izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac je teško povređena.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Princeza

Emina nije kriva! Ovo je pravedna odluka, nije njoj mesto u zatvoru sa kriminalcima. Na snimku se sve lepo vidi, nema vozaca koji bi ih izbegao, oni su na njena kola naleteli. Tragicno je sve sto se desilo ali Emina ne treba da ispasta za ono za sta je najmanje ona kriva. Hteo neko da prizna ili ne i ona je zrtva. Sigurno ih nije namerno pregazila.

13 6

MIlovan

Naravno da je kriva, jer niej vozila prilagodjenom brzinom! Da je vozila u ogranicenju brzine onda ih ne bi ubila nego bi bili lako povredjeni! Radi se o bogatasima, ko jos ima 300 000 evra da da u kauciju da bi cerka izasla iz zatvora..da je neko drugi ne bi ni postojalo kaucije... gde je alko test?? Nema!

0 2

Ocekivano

Pa naravno, sada da se malo odugovlaci sa postupkom, da vreme pojede slucaj i eto tatine cere na slobodi doveka, mozda sa nanogicom. Balkan je bio i ostao rupetina za zivot, hteli mi to priznati ili ne. Ljudi cine mesto (ne)podnosljivim, a ne flora i fauna.

10 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo