Dan uživo: Kosovo - dan nakon posete Vučića

Dan uživo: Kosovo - dan nakon posete Vučića Izvor: N1

Da li su Beograd i Priština bliže ili dalje od konačnog dogovora, nakon posete predsednika Srbije Kosovu? Šta su ključne poruke koje je uputio sa skupa u Kosovskoj Mitrovici? Da li smo čuli nešto novo, ili je predsednik ponovio poznate stavove? O tome u Danu uživo govore Vladeta Janković iz Kosovske Mitrovice Milica Andrić, NVO "Aktiv".

Danas je počela "Nedelja ponosa", koja će biti završena šetnjom u nedelju 16. septembra. O manifestacijama, programu i pravima LGBT osoba, razgovaramo sa Goranom Miletićem iz Civil rights defenders.

Srbija će sačiniti popis imovine srpskih firmi u bivšim republikama, kako bi mogla da pomogne preduzećima u rešavanju tog pitanja. U tom cilju, Republička direkcija za imovinu pozvala je preduzeća i javne ustanove koji su imali nepokretnu imovinu na teritoriji bivših jugoslovenskih republika da im dostave podatke i dokumentaciju o toj imovini. Gost Dana uživo, Jovan Vorkapić, Direktor direkcije za imovinu.

Oktobar mesec tradicionalno je rezervisan za Stand up komediju. Iako je slogan šaljiv "Kaži osam..ako smeš", organizatori kažu da je iza ipak ozbiljnija priča. Na nekoliko lokacija u gradu od 8. do 14. oktobra, beogradskoj publici će se predstaviti, domaći, i regionalni ali i jedno svetsko ime stand up komedije, koje stiže iz Velike Britanije. Festival najavljuje komicarka Jelena Mandarić.

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ruzica pavlovic

svet je video kakvu politiku Vucic vodi..politiku bez nasilja i puski..politiku pregovora

130 3

Klimatske promene

Čak i sneg može da padne u Južnoafričkoj Republici, ej verovali ili ne, sneg, danas pao, a mi ne možemo 100 godina da rešimo problem Kosova. Ono kad kažeš rešićemo kad u Africi padne sneg, kad ono vidiš. Vučić namontirao i klimu.

1 141

Jug

Gume su bile suvišne. I bez njih smo znali dokle je naše.

241 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo