Gradonačelnik Niša napadnut na Kosovu, smešten u KC Niš

Gradonačelnik Niša napadnut na Kosovu, smešten u KC Niš Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je napadnut na Kosovu. Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je gradonačelnik smešten u tu zdravstvenu ustanovu.

Kako pišu Južne vesti, prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, Bulatović je napadnut na Kosovu.

On je, kako kažu u Kliničkom centru Niš, sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima danas oko 13:30 primljen je u tu ustanovu. Njemu je, dodaju, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Kako se po prijemu žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš, navode u KC-u.

Južne veste iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovek Niša povređen dogodio kod administrativnog prelaza Merdare, prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

Bulatović je, prema nezvaničnim izvorima, na Kosovu od subote.

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DN

Pitaju se šta je gradomačelmik Niša tražio na Kosovu, vodio je mitingaše kao i iz drugih krajeva Srbije, da bi imao Vučić kome da drži govor ...

2 0

Obilic

Pa za koga vise ,za boga miloga pravite ovakve prljave predstave i mislite li zaista da vam iko veruje.Pa da je i bilo tako,niko vam verovao ne bi.A verujte vecini nebi ni bilo zao.Takvu ste atmosferu u Srbiji napravili vi.To cete i kusati.

11 0

Acidum

Брзо питање за Нишлије, а могу и остали да се прикључе: Колико дуго Ви чекате на мултислајсни скенер, рендген, и остале дијагностичке апарате?

22 287

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo