Markez i Rosi bolji u drugom treningu, idu u Q2

Markez i Rosi bolji u drugom treningu, idu u Q2 Izvor: Mirco Lazzari gp/Getty Images

Na drugom treningu pred trku za Veliku nagradu San Marina i Riminija najbrži je bio Andrea Doviciozo. Mark Markez i Valentino Rosi su posle lošeg prvog treninga vozili mnogo bolje u drugom i uspeli su da obezbede učešće u Q2 delu kvalifikacija.

Rosi i Markez su u prvom treningu bili tek na pozicijama 15 i 13 i bili su daleko od pozicija koje direktno vode u Q2 deo kvalifikacija. Ipak španski vozač je na vreme uspeo da napravi krug koji je vredan učešća u Q2, a Rosi je na domaćoj stazi to ostavio za kraj treninga. 

Pri tom poslednjem izlasku na stazu on još uvek nije imao dovoljno dobro vreme, ali se videlo da ima ritam kojim može da ga obezbedi. Devetostruki šampion je pri prvom krugu bio odličan, u drugom je imao problema sa vozačima koji nisu bili u brzom krugu da bi tek posle toga obezbedio sebi mesto u Q2. 

Najbrži je bio opet Andrea Doviciozo, dok je drugi bio Horhe Lorenco.  

Treći trening je u subotu od 9:55, a četvrti trening i kvalifikacije od 13:30. Prenos ovih događaja možete da pratite na Sport Klubu 3, a ono što će verovatno biti problem za vozače je vremenska prognoza koja kaže da će u subotu biti kiše u Mizanu.  

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dzergj

Idemo Lorenco ali posle Rosija za ove ostale mi nije ni bitno.

2 2

Моторџија

Ајмо деда, Напред Вале....

12 5

MM

Ajmo mali 🚵

10 8

* Sva polja su obavezna