Direktor niškog aerodroma: Povećanje taksi nije realno

Direktor niškog aerodroma: Povećanje taksi nije realno Izvor: Shutterstock

Direktor Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu Dušan Knežević izjavio je da će sve avio linije sa tog aerodroma ostati i u zimskom, i u letnjem periodu, kao i da nije realno da aerodromske takse budu povećane.

Knežević je u izjavi za RTS dodao da kompanije koje lete sa tog aerodroma imaju ugovore do 2021. i 2022. godine.

"Postoje ugovori, i takvi planovi (da poskupe aerodromske takse) nisu realni da se dese u ovom periodu. Dok god važe ugovori ove takse će i ostati", rekao je Knežević.

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Goran

Uzese nam aerodrom i sta sad, da ne bude konkurencija Francuzima, jer za sve sto su prodali neko je uzeo proviziju i to ne malu nego pozamasnu. I onda ne smeju nista da kazu da protestuju jer ih kupac drzi u saci. Zbog tih provizija (Mito) i nece kod nas da dodju ozbiljne firme. Nekada je u Nisu u EI bio Siemens , Philips, Honeywell, a sada samo hohstapleri.....

9 150

Sarkazam

Jel nam kriv Tito, komunisti, albanci, amerikanci, englezi.... sada za ovo zezanje? Ne zaboravite uvek možete da kažete NE.

19 153

BGD 011

Sa Vuciceve tačke gledišta neće upropastiti, već će taksu povećati, a pošto takse plaćaju putnici, automatski će smanjiti broj putnika sa niškog aerodroma i na taj način će povećati broj putnika sa naseg, beogradskog aerodroma, i onda de sebe pred staviti kao uspešnog jer je doveo francusku kompaniju koja izuzetno dobro posluje...naravno na račun niskog aerodroma.

26 165

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo