Nakon polemike na Tviteru, Jeremić poziva Brnabić na TV duel

Nakon polemike na Tviteru, Jeremić poziva Brnabić na TV duel Izvor: N1, Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić na televizijski duel na RTS-u, nakon višednevne polemike sa njom na Tviteru. Raspravu je izvazvala Jeremićeva objava dokumenata za koje tvrdi da dokazuju da je premijerka u sukobu interesa, jer kompanija njenog brata Igora Brnabića radi unosne poslove sa državom.

Poziv na duel Jeremić je uputio rečima da bi mu to bilo prvo gostovanje na RTS-u od osnivanja Narodne stranke. S druge strane, Brnabić odgovara da "ne može da se valja u blatu" sa Jeremićem i da nema vremena da odgovara na, kako je rekla, "svaku njegovu laž i uvredu".

Polemika je počela kada je Jeremić na Tviteru objavio odluku preduzeća "Elektromreže Srbije" kojom je posao vredan 10,6 miliona dinara dodeljen firmi premijerkinog brata kao jedinoj koja je blagovremeno poslala ponudu. Brnabić je tada reagovala optužujući predsednika Narodne stranke da je dobio 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, uz poruku da su on i njegove kolege neprevaziđeni u lopovluku i korupciji.

Na istoj mreži Brnabić je objavila i da je firma "Asseco" jedna od mnogih kompanija koje se bave izradom platnih i kreditnih kartica i da ta firma nema nikakav interes da se u Srbiji izdaje "Dina" kartica, a ne i ostale kartice.

Komentara 29

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Djokica

Niko iz vlasti nece na tv duel.Oni imaju placene pljuvace opozicije.Tu je RTS.Pink,Studio "B" Hepi

19 0

Jednooki

Nije da nece, nego ne sme.

13 0

Micia

Do TV duela na RTS-u neće doće jer premijerka zna da je Jeremić u pravu i zna da će je raskrinkati jakim argumentima koje i ona sama zna da su tačni. A onda će narod da shvati da je ona prihvatila da bude marioneta kod Vučića kako bi bratu omogućila (normalno i njoj) dobru zaradu u nameštenim poslovima. Uostalom, neko krade preko aerodroma, neko preko Beograda na vodi, neko preko koridora, neko preko rekonstrukcije grada, fontane i jelke, pa ..... što ne bi i ona i brat

36 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo