Navijači Partizana ispred Fontane s imenom Demira Jukića

Grupa od nešto više od 100 navijača Partizana okupila se ispred Fontane na Novom Beogradu noseći transparent s imenom Demira Jukića, tinejdžera koji je 2017. ubijen u obračunu s navijačkom grupom Crvene zvezde. Tri vozila interventne policije su bila u blizini, ali nisu reagovala. Navijači su pevali pesme, skandirali Jukićevo ime i palili baklje.

Izvor: N1

Demir Jukić (18) je ranjen iz vatrenog oružja u stomak 8. juna prošle godine, kada su se navijači Partizana potukli sa "Delijama" u Ulici dr Ivana Ribara, preko puta Bloka 45. Prevezen je u KBC "Zemun" na reanimaciju, ali su se nakon toga pojavili problemi sa bakterijom koja je napala jednu njegovu arteriju, zbog čega je stalno pucala. Lekari su probali da ga održe u životu i bajpasovima, imao je 12 operacija, ali je nakon dvomesečne borbe podlegao povredama 19. avgusta prošle godine.

U brutalnoj tuči navijača, kako su tada preneli mediji, učestvovalo je stotinak mladića. Neki mediji su izveštavali da su očevici svedočili da je više od 20 vozila tada blokiralo raskrsnicu kod Ulice Ivana Ribara, iz kojih su izašli huligani sa štanglama, a neki od njih su imali i vatreno oružje i pucali.

Mediji su prenosili nezvanična saznanja da je do obračuna došlo jer je grupa partizanovaca "Vandal bojs" prekrečila neke grafite navijača Crvene zvezde, "na njihovoj teritoriji".

Izvor: N1

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mare

A ko je uhapsen zbog ubistva?

32 0

Shlosser

Bakljada, tuča zbog prekrečenih grafita, pucnjava. Pogrešno na toliko načina...

33 0

Zlopamtilo

Zašto ne raspustite navijače kao paravojni kamp na Zlatiboru, Stefanoviću Dr Nebojša ?

159 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo