Nebojša Krstić podneo ostavku u Upravnom odboru RTS-a

Nebojša Krstić podneo ostavku u Upravnom odboru RTS-a Izvor: N1

Marketinški stručnjak i bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, Nebojša Krstić podneo je ostavku na mesto člana Upravnog odbora Radio televizije Srbije.

Krstić je na svom Tviter nalogu objavio da je podneo ostavku na mesto člana UO RTS-a, jer je “nezadovoljan izveštavanjem RTS o paravojnom kampu (na Zlatiboru), kao i činjenicom da kao član UO RTS nema prava da se meša u uređivačku politiku kuće”.

“Ovaj svoj unutrašnji konflikt mogu da rešim samo ostavkom”, objasnio je Krstić u poruci na Tviteru.On je dodao da će sada iz novog ugla moći da učestvuje u medijskom prostoru.

"Tako da odsad, kao običan gledalac, mogu da kritikujem šta god smatram potrebnim", naveo je Krstić.

Savet Regulatornog tela za elektronske medije izabrao je Krstića u oktobru 2017. godine za člana Upravnog odbora RTS.

Otkako se vest o Omladinsko patriotskom kampu na Zlatiboru našla u medijima, Krstić je veoma oštro kritikovao ovaj vid treninga i obuke, napravljen po uzoru na kampove kakvi postoje u Rusiji, neprestano ga nazivajući paravojnim kampom.

Komentara 179

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Rade

Da li je marketinski strucnjak (kakva divna profesija) nesto namirisao pa na vreme menja dres? Ili je ovo mozda poruka "zutom Bujketu" da jos vise oPINKovizuje RTS?

49 2

dr.Frojd

,,Krle preletacevic prelazi u stab Mitrovica,dobija sav prostor o osmisljavanju,Zadruge 2,3 ...."RTS je jedina televizija na ovim prostorima koja nastoji da DA NE ISKLIZNEMO POTPUNO IZ PORODICE EVROPSKIH KULTURNIH NARODA.

38 4

botometar

Kakva moralna gromada???????

68 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo