Janković deseti put pitao Vučića o ubistvu Olivera Ivanovića

Janković deseti put pitao Vučića o ubistvu Olivera Ivanovića Izvor: N1

Deseti put zaredom Pokret slobodnih građana, predvođen liderom Sašom Jankovićem, okupio se na Andrićevom vencu ispred Predsedništva Srbije, kako bi još jednom postavili pitanja predsedniku Aleksandru Vučiću. I danas je predsednik pokreta Saša Janković Vučića pitao ko je ubio Olivera Ivanovića.

"Da li je, Aleksandre Vučiću, moguće da poznaješ počinioce ili nalogodavce, da li je moguće da zbog tvog poznanstva sa nalogodavcima, istraga o ubistvu stoji u mestu sedam meseci?", pitao je Janković, dodajući da su zbog brojnih neistina koje, kako kaže, predsednik Srbije iznosi svaki dan, njeegove reči postale uvreda inteligencije građana. 

I ovog puta je, međutim, skup PSG ometao predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je istovremeno sa Sašom Jankovićem govorio u megafon. Zbog toga je Janković morao da se pomeri bliže zgradi Predsedništva, da bi u nekom trenutku prišao i samom ulazu i stajao ispred vrata. 

"Da li je, Aleksandre Vučiću, Simo Spasić tvoja slika i prilika?" - upitao je Janković, reagujući na provokacije Spasića. 

Na licu mesta bilo je policijaca u uniformi, ali i u civilu, koji su skup sve vreme nadgledali, ali incidenata nije bilo.

Izvor: N1

Komentara 33

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kralj Ibi

Citajuci poslednjih par komentra,a znajuci da su se botici ukljucili,pomislim zaista ovom narodu i ne treba pametna,fina,kulturna i istinoljubiva vlast! Njima treba blato da se u njemu valjaju i uzivaju kao svinje. Svaki nesposobni drzavnik Boga moli da ima ovakav narod! Tako treba! Milosevic

1 0

Kristina

Osim što priča u prazno, mogao je da uzme nešto korisno da radi.

1 3

Tole

Sta ima da pita, neka sam Jankovic resi slucaj, niko ga ne sprecava.

115 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo