Strenglersi: Čujemo da imate predsednika koji se u sve meša

Britanski bend The Stranglers ove godine put nastupaju na Belgrade Beer Festu, ali su pred beogradskom publikom svirali pre skoro petnaaest godina u Hali Sportova.

Izvor: N1

Strenglersi su poznati po kritičkim tekstovima, i na konferenciji za novinare osvrnuli su se na karijeru 70-ih i 80-ih godina, ali i na to da je privilegija što mogu da putuju u različite zemlje i da osluškuju njihov puls, jer im je to materijal za pesme.

 Basista Žan Žak Barnel rekao je da je ovo vreme populističkih vladara u svetu, za kojima ne zaostaje ni Srbija.

“Mislim da je važno da razumemo političku situaciju svake zemlje u koju odlazimo da sviramo, jer bi u suprotnom to značilo da živimo u nekom vakuumu, u kom ništa ne možemo da iskusimo, niti da čujemo mišljenje običnih ljudi, i kroz šta oni prolaze”, naveo je Barnel.

Na pitanje šta zna o Srbiji, kaže: “Pa, čuli smo da imate predsednika koji se meša u sve, a ne zna baš mnogo o svemu, i da je vrlo popularan, kod jednog dela društva, i vrlo nepopularan kod drugog, što je situacija baš kao i svuda u svetu.”

Komentara 60

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

6.oktobar

Hvala vam za sinoćnji predivan koncert. Kao retko kad na turnejama izvedena je numera No more Heroes, a to što se Srbije tiče nije nimalo slučajno. Imamo jednog "heroja" koji se meša u sve nadležnosti i imamo plaćene botove koji mu aplaudiraju u strahu od gubitka privilegija u vidu sendviča. S druge strane, aplauz koji ste dobili je potpuno iskren, lišen svake kalkulacije i posledica je rada koji je vidljiv u svakom segmentu. Još mi odzvanja bas Barnela u Nice 'n' Sleazy.

58 143

Marcelo

Molim brzo objasnjenje sta je to BOT.Ajmo.

23 94

Branislav Kosić

BOT, skraćeno od ROBOT, softverski program koji samostalno (često automatski) izvršava određene programske radnje.

27 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo