Jeremić na tribini Saveza: Razgraničenje - opasan presedan

"Razgraničenje znači voljno precrtavanje granice Srbije i trajno otuđenje dela državne teritorije i to ne samo Kosova, već i Preševa. To znači da ćemo se "razgraničiti" i od Dečana i od Pećke patrijaršije i od mnogo čega drugog što predstavlja temelj našeg nacionalnog identiteta", rekao je na Vuk Jeremić.

Izvor: N1

Komentara 28

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dule Bgd.

Mi smo Kosovo 1999. Izgubili odlaskom naše vojske i policije. Ostalo je nešto našeg naroda, koga je sve manje. Da li su demografska eksplozija albanskog stanovništva i autonomija koju im je Tito dao ili pogrešna politika koja je vođena dugi niz godina više doprineli sadašnjem stanju, to će rešavati istoričari u nekoj, verovatno daljoj budućnosti. Sada je vreme da se taj problem reši; ozakoni okupacija, potpiše kapitulacija, ili kako god to zvali...Ali da se reši! Bez toga rešenja, očigledno - nema dalje. Nisam ljubitelj "lika i dela" Aleksandra Vučića, a ni bilo koga drugog političara, ali gospodo "vođe opozicije" , moram da vas pitam: svi vi ste bili u vrhu vlasti od 2000. do 2012. i imali široku podršku naroda, pa i međunarodnie zajednice...Šta ste vi učinili da se rešenje kosovskog pitanja pokrene u pravcu gde bi Srbija dobila nešto više nego danas ?! Niste ništa !!! Znate vi to gospodo dobro, a znamo i mi. Sada kada Vučić pokušava da skine okove sa vrata Srbije tražeći iole prihvatljivo rešenje za ono malo Srba na Kosovu - vi dte se svi ujedinili nazivajući ga " izdajnikom" i slično. Samo Vi da ponovo dođeta na vlast - to bi " sigurno rešili"?! Ima li neko normalan ko cće da vam poveruje ?! Ponovo bi pokrali sve što se pokrssti može! A Vučić, takav kakav je , na žalost jedini u ovoj zemlji ima m... da proba naći rešenje.

8 21

Gordana Baka

Pa , Vuče Jer emiću, očekivala sam više političkog sluha, ali ili ga nemate, ili vodite nakaradnu politiku. Morali bi da se zna da je Kosovo omča oko vrata Srbiji, i da se ona što pre skine tako što će Kosovo otići.... Sa ili bez stolice u UN.... Ama ova j narod Srbije mora normalno da živi. A to znači Kosovo ADIOOOoooo.

9 20

paralog

Vučića & Co smo apsolvirali, ali ste vi "opozicija" užas od katastrofe.

8 299

* Sva polja su obavezna