Imenovan novi direktor niškog aerodroma

Imenovan novi direktor niškog aerodroma Izvor: N1
(arhiva)

Veće grada Niša imenovalo je za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića.

Da bi imenovanje Kneževića, koji je zaposlen na niškom aerodromu, postalo punovažno neophodno je da odluku Gradskog veća podrže odbornici Skupštine grada.

Skupštinsko zasedanje je u toku, pa će predlog za imenovanje novog direktora "Aerodroma Niš" najverovatnije danas biti potvrđen.

Niški aerodrom juče je i formalno prešao u vlasništvo države i direktora bi trebalo da imenuje Ministarstvo saobraćaja, ali pošto država još nije upisana u Agenciju za privredne registre kao vlasnik, učinilo je to Gradsko veće. 

Dosadašnji direktor JP "Aerodrom Niš" Vladica Đurđanović podneo je juče ostavku na tu funkciju.

Komentara 31

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

malibu

to je pocetak kraja aerodroma.postave nekog svog nesposobnjakovica da sve pokvari i zezne.firma propadne i proda se jeftino.naravno svi svale na nesposobnog direktora.kog eto cuda videcete u nekoj drugoj firmi koja treba da se upropasti kako radi i ima vozaca dok radnici nemaju plate ni posao.stari scenario

7 126

đape

To VD stanje treba zakonom da se ukine. Ovo je klasična sns fora za postavljenje članstva u koje nemaju 100% poverenje. Pa, ako je 'dobar', biće direktor, ako nije, leteće preko noći.

33 140

Sir Oliver

NIŠLIJE, GDE STE? Sendviči lepi, a? E, a prolaprdali se, ja mislio revolucija.....

41 302

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo