Od 6. septembra kupovina Ikeine robe i u centru Beograda

Od 6. septembra kupovina Ikeine robe i u centru Beograda Izvor: ANADOLIJA/Talha Öztürk

Robnu kuću Ikea u Beogradu za godinu dana rada posetilo je blizu dva miliona građana, saopštila je ta kompanija. IKEA Izlog u centru Beograda će produžiti svoj rad i 6. septembra će uvesti mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta.

Na srpskoj veb stranici te kompanije, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta.

Među najprodavanijim IKEA proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne LED sijalice kojima ta kompanija želi da podstakne održiviji život kod kuće.

Ukupno je prodato 206.140 komada, čime su građani Srbije, kako navode, ostvarili uštedu od 309.344.012 dinara, odnosno 46.870.305 kilovat časa.

Dolazak na srpsko tržište obeležilo je i otvaranje IKEA Izloga u centru Beograda u kojem posetioci mogu da isprobaju proizvode, poruče ih putem interneta i dobiju savete za uređenje doma. Zbog velikog interesovanja potrošača, Izlog će produžiti svoj rad i 6. septembra uvesti mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta.

U robnu kuću u Bubanj potoku, koja je otvorena 10. avgusta prošle godine, Ikea je uložila 70 miliona evra. Ta robna kuća prostire se na 35.000 kvadrata.

Tagovi: Ikea , robna kuća

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Boki

Zna li neko gde su se preselile sve one radnjice iz Kneza, koje su bile na mestu ovog Ikea izloga? Tu je bio bazar rukotvorina, kome se zameo trag... a.baš pokušavam da ih nađem.

6 0

сссс

Biće premešteni u Balkansku ulicu, a gde su sada ko to zna...

1 0

Horhe

Kako su dosli do racunice da je tolika usteda :). Sa pretpostavkom da su svi koji su kupili koristili pre toga vec obicne sijalice?

20 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo