Tender za turističku saobraćajnu signalizaciju u Vojvodini

Tender za turističku saobraćajnu signalizaciju u Vojvodini Izvor: N1

Pokrajinski serkretarijat za privredu i turizam objavio je tender za izradu i postavljanje turističke saobraćajne signalizacije na teritoriji Vojvodine.

Postavljanje turističke saobraćajne signalizacije, kako je navedeno, trebalo bi da doprinese unapređenju turističke ponude šireg regiona Fruške Gore, čime će se podići kapaciteti i osnažiti turistički potencijal Autonomne pokrajine Vojvodine.

Rok za izvršenje radova je do 80 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao od strane Nadzornog organa, a zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostaviti do 6. septembra.

Za više informacija pogledajte sajt eKapija.

Tagovi: tender dana

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Hombre

Postavite vi prvo saobraćajnu signalizaciju za vozila i pešake kako treba, a ne da mi na sred Trga Republike u Beogradu stoje tri prošlovekovne strelice za pravac: Autoput, Kragujevac, Skopje!?! Koji bre autoput? I koga briga na centralnom gradskom trgu kuda se ide za glavni grad Makedonije? Ali zato ako idete ka aerodromu, ako posle znaka za 500m, a pre skretanja ne obratite pažnju i otvorite četvore oči, promašićete skretanje za jedinu međunarodnu “vazdušnu luku” u Srbiji, jer je oznaka za skretanje gotovo neprimetna! Ali zato imate na svaka 2km znak gde će biti Beograd na vodi (jako važna informacija za putnike koji dolaze u Beograd!?!). Za promenu, samo pređite u komšijsku Mađarsku i idite ka aerodromu Franc List kraj Budimpešte. Treba da ste kreten ili potpuno nepismeni pa da promašite. Ne treba vam znanje Mađarskog jezika jer su sve table internacionalne i pravovremeno i vidljivo postavljene. A kod nas, stalno prozor otvoren i konstantno ponavljano pitanje - Izvinite da li je ovo put za.... I manite mi se turističke signalizacije, prvo ono osnovno, da turisti, pogotovu stranci, koji prvi put dolaze u naši zemlju mogu da se snađu bez otvaranja prozora i sporazumevanja na “Tarzan Inglišu”.

15 0

IMPORT

Samo da bude na ĆIRILICI da Turisti mogu da se snadju.

21 2

Jazz

Sve je to lepo...ali kada je neko prošao putevima kroz Frušku Goru ? Uništeni i putevi a i objekti,..Ovakvo stanje nikada nije bilo a to je naš Prvi Nacionalni park. Sramotno gospodo..

17 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo