Šta je "Kiki Challenge" i zašto je loša ideja da ga izvedete

Šta je "Kiki Challenge" i zašto je loša ideja da ga izvedete Izvor: Tanjug / Mark Blinch/The Canadian Press via AP
Reper Drejk

Na desetine hiljada korisnika društvenih mreža aplouduje videe globalnog Kiki izazova (Kiki Challenge), inspirisanog pesmom kanadskog repera Drejka "In My feelings", propraćenu specifičnim plesom. Izazov zahteva da iskoračite iz automobila u pokretu i izvedete performans.

Policije širom sveta izdale su upozorenja protiv ovog izazova u pokušaju da obeshrabre horde onih koji ovaj čin žele da ovekoveče na svojim kamerama, piše portal vitraz.net.

Izazov (trenutno) zahteva da iskoračite iz automobila u pokretu i izvedete svoj plesni performans, i ako bude sreće vratite se živi i zdravi u automobil. Možda je ovo samo blaža verzija onoga što tek predstoji.

Koliko god bilo bizarno, ovaj čin danas donosi lajkove na društvenim mrežama, a gde su lajkovi, tu je volja čelična.

Deo teksta Drejkove pesme kaže "Kiki, do you love me". Možda se nadao muzičkoj, ali je dobio socijalnu revoluciju.

Sam trend je postao viralan 30. juna kada je komičar Shiggy postavio na Instagramu snimak kako uz ovu pesmu pleše na putu. Američki NFL igrač Odel Bekam dao je ideju da ples možete da započnete i kada tek napustite svoje vozilo (koje je ipak bilo parkirano).

Na zadatu temu brzo je nastala bizarna i riskantna modifikacija, sa kolima koja su u pokretu. Ulog je podigao i glumac Vil Smit u Budimpešti, "prokrijumčarivši" sebe na vrh mosta.

Iako ova pesma nije bila predviđena da bude singl, već 21. jula popela se na mesto broj jedan američke top liste. Što više numera sebe cementira na mestu broj jedan, tako raste broj riskantnijih ideja o tome gde i kako ovaj ples izvesti.

Prva žrtva ovih dvoumljenja je tinejdžer iz američke Ajove, koji se povredio pri pokušavaju da iz automobila u pokretu izvede ovaj sumanuti performans.

Opširnije na portalu vitraz.net

Izvor: youtube

Tagovi: Kiki challenge , Drejk

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sinaj

Samo nam jos to nedostaje!

25 1

Mihajlo

Glupost je neuništiva, ali video u prilogu je pravo osveženje u odnosu na ostale vesti.

39 3

Aca

Ovo je postalo jako zabrinjavajuce...

17 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo