Vozač na liniji 551 puštao dečije pesmice da umiri bebu

Vozač na liniji 551 puštao dečije pesmice da umiri bebu Izvor: N1
Ilustracija

Ivan Filipović, vozač autobusa javnog gradskog prevoza u Beogradu na liniji 551, pustio je dečije pesmice preko razglasa kako bi umirio jednogodinju rasplakanu bebu.

“Vozač na liniji 551 večeras je preko razglasa pustio dečije pesmice kako bi mi pomogao da umirim bebu. Da ne pričam što nas je zabavio i vratio u detinjstvo”, napisala je na Tviteru zahvalna majka Ana Maksimović.Dečije pesme koje je vozač pustio maloj Milici, olakšale su joj povratak kući. Njena majka Ana Maksimović, za N1 kaže da je gest vozača autobusa iznenadio i zatekao, jer je - kako kaže - sa uplakanom bebom u naručju očekivala sasvim suprotnu reakciju. 

"Kod Železničke stanice je ušla gospođa sa bebom i tek što smo krenuli, ona je počela da plače. U autobusu je bilo oko 25 stepeni, a napolju 30 i kusur, znači bebi nije bilo vruće, nego je jednostavno bila uznemirena. Možda nije navikla na takva putovanja ili na mnogo ljudi oko nje. Pošto i sam imam bebu od šest meseci, u telefonu imam dosta snimljenih dečijih pesama i setio sam se da ih pustim. Odlučio sam se za 'Razbole se lisica' i beba se skoro odmah smirila", ispričao je Filipović za “Blic”.

Izvor: N1

Tagovi: Autobus , javni prevoz , pesme , Beba

Komentara 73

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Tacika

Jednom lepe vesti vezane za Moštanicu...

5 0

tila

Ne bih da umanjujem lep gest, ali baš toliko pažnje posvetiti ovome-nema potrebe! Hajdemo malo da igramo tango udvoje??

1 25

MirJam

Pa ne bih rekla da je gest običan. Naprotiv, postupak je izuzetno ljudski i pokazuje dobrotu i viteštvo ovog čoveka. To je retko i u uređenim zemljama, gde je Dužnost i Savesnost prema svemu svetinja. A to da smo dotakli dno-videćemo da li ćemo se narednih godina sećati ove, i reći, sad je gore nego ikad....

22 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo