Halo Beba: Svi saveti o deci uskoro i na vašem dlanu

Savetovalište "Halo Beba" Gradskog zavoda za javno zdravlje, do kraja godine bi trebalo da dobije unapređenu Internet platfomu i aplikaciju za mobilne telefone, namenjenu roditeljskom staranju i brizi o detetu tokom prvih dana i godina života.

Tu novinu proizvešće kompanija Nordeus, u saradnji sa Unicefom, a predviđeno je da ona, pored trenutnih informacija o dojenju, pruža i neophodne savete o pravilnoj nezi, kao i obaveštenja.

Izvor: N1

Kako je najavljeno, biće uspostavljena i elektronska platforma za kontinuiranu edukaciju patronažnih sestara i radiće se na podizanju svesti o značaju razvoja u ranom detinjstvu kroz medijsku kampanju.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Marija

Ja sam odavno izgubila poverenje u Halo beba servis. Davali su mi potpuno pogrešne savete, od toga da bebi od 30 dana temperaturu skidam Paracetamolom, do toga da joj dajem mikro klizmu zbog izostanka stolice, iako je isključivo dojena. Doktori su se zgražavali kad su čuli šta su mi tu savetovali. Digla sam brzo ruke od njih i nadalje uvek zvala hitnu pomoć "Savet pedijatra" za svaki problem. Ipak su to pedijatri, za razliku od "Halo bebe".

19 4

Mirko

Lepo

5 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo