Venecijanska komisija i Srbija

Venecijanska komisija i Srbija Izvor: kancelarija za saradnju sa medijima

Ustavne promene u oblasti pravosuđa i pisanje ustavnih amandmana usmerile su pažnju javnosti na Venecijansku komisiju, koja je postala bitan deo ovog procesa u svesti javnosti.

Međutim, ovo nikako nije prvi put da je Venecijanska komisija angažovana oko Srbije, a nije ni prvi put da se njene preporuke izbegavaju, ignorišu ili netačno prikazuju.

Pogledajte kako je u prošlosti Venecijanska komisija prolazila sa nama, kao i mi sa njom.

Više o projektu Istinomer Amnezije u okviru kojeg objavljujemo i ovu priču možete pogledati OVDE.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksandar

Svi znaju sve i svima je sve jasno. Problem je što je nama potrebna Zidarska Komisija, jer je Berlinski zid već više od četvrt veka ostao u Beogradu. Da slučjno građevinski statički proračuni nebi omanuli, 9 marta je, za svaki slučaj, ponovljen, ovog puta evrospki Tjen An Men. Zidarska Komisija bi morala da konstatuje da li uopšte danas u Srbiji, i među vlastima i među opozicijom i među bogatima i među siromašnima, ikome odgovara da bude srušen. Jer tada bi se provalio gnoj 7 decenija dugog terora, pljačke, kriminala i bezakonja. Prvo je malter za učvršćenje zida bila Krajina, pa Bosna, danas Kosovo. Ne puštaju se neprekidno bez razloga progoreli filmovi o partizanskim pobedama, i danju i noću na TV. Ali i crvena strana je podnela žrtvu. Promenjeni su grb i himna. Puna kapa sa njihove strane.

8 1

Dr

To prvo treba objasniti ministarki. Ona shodno znanju i iskustvu i dalje misli da se Venecijanska komisija bavi uredjenjem toaleta

26 1

Miki

Po mom misljenju zato sto foliramo celu Evropu necemo dobio priliku ni da budemo clanovi eu jer nista i nismo ispunuli a Obecanje ... Obecanje onom radovanje !!

39 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo