Šešelj: Neću nikome dozvoliti da smeni Radetu

Šešelj: Neću nikome dozvoliti da smeni Radetu Izvor: N1

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je savetovao Vjerici Radeti da obriše neprimereni tvit u kom je vređala preminulu predsednicu udruženja "Majke Srebrenice" Hatidžu Mehmedović, ali je dodao da je Radeta "ugledni funkcioner SRS i potpredsednik Skupštine" i da nikome neće dozvoliti da je smeni.

Šešelj je za Informer rekao da je Radetin tvit "nespretno sročen, pa se ne shvata suština", a "ona je aludirala na to da se pričalo da su muž i dva sina Hatidže Mehmedović u stvari živi, kao što je nedavno otkriveno da sin Munire Subašić živi u Kanadi". 

On je najavio da će se SRS "žestoko boriti protiv njenog opoziva".

Poslanici Demokratske stranke pokrenuli su zahtev za razrešenje Vjerice Radete sa mesta potpredsednice parlamenta.

Komentara 42

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vera

Gospoda Radeta kao potpredsednica parlamenta bi trebala da se kulturnije ponasa i da svojim ponasanjem daje dobar primer!Prosla su vremena u kojima su se ovakve greske tolerisale i prastale!Gradani zele parlament ,kojeg se nece stideti!

145 1

Olivera K.

Kasno Seselj, Radeta je izgovorila neoprostivo!

144 2

Uros

Pazi koja drskost, nece nikome dozvoliti da smeni Radetu, a Radeta svakome pozelela zlo u Srbiji cim je propagirala u ime svih gradjana govor mrznje u Skupstini, gde se zastupaju interesi gradjana, a ne ono sto je suprotno njima, ako neko mene pita.

134 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo